Jörgen Thelin

Jag har en familj bestående av min underbara fru Camilla och mina fantastiska barn Cajsa och Elvis. Jag har i mitt tidigare arbetsliv jobbat på Skandia i 4 år och på Försäkringsplanering AB i 4 år d v s 8 år i försäkringsbranschen. Utöver detta så har jag tillsammans med en före detta kollega drivit Kakelcentralen i Norrland AB i 9 år innan jag och Göran köpte Försäkringsplanering AB år 2011.

Mitt absolut största intresse är idrott. Jag är fotbollstränare för min son i KB-65, så på somrarna vet ni vart jag finns på kvällstid. Min egen fotbollskarriär började i KB-65 som liten för att sedan som 21-åring spela 4 år i Kubikenborg, under den tid jag jobbade på Skandia. När vi sedan flyttade hem gjorde jag en 1 1/2 årig sejour i Anundsjö för att sedan avsluta i KB-65. 

På min övriga fritid under sommarhalvåret så är det golf och vår sommarstuga som gäller. 

Jag har ytterligare ett intresse och det är poker. Jag har spelat till och från under en 10-års period dock på låga nivåer men det som jag lärt mig är att alltid ”syna” personer, både i poker och i livet i allmänhet, som man är lite skeptisk till.